حجت الاسلام سید محمد سادات با بیان اینکه اقامه عدل علوی در سایه تفکر مهدویت محقق می شود، عنوان کرد: تقویت اخوت و برادری و ایجاد وحدت و همدلی در جامعه از مهمترین درسهای غدیر می باشد.
ماموستا جمال کریمی با بیان اینکه شعبان ماه اصلاح قلب از عیوب است؛ عنوان کرد: ماه شعبان ماه مساعدت به مساکین و فقراء و تمرینی برای تقویت روحیه عبادت در رمضان است.
ماموستا دکتر رحمن غریبی، محقق، پژوهشگر و معاون فرهنگی هنری مساجد کردستان در یادداشتی با عنوان «بررسی فرصت نقش عرفان وتصوف در وحدت و تقریب اکراد» به این موضوع پرداخته است.
کسب رتبه برتر دومین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاههای آزاد اسلامی سراسر کشور توسط استان کردستان و اهدای لوح و تندیس جشنواره به دکتر میمنت آبادی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان توسط دکتر محمد مهدی طهرانچی ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در اختتامیه این جشنواره
حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی عنوان کرد: امام زمان (عج) مختص به قوم و طایفه یا مذهب خاصی نیست و از قدیم الایام همه مسلمانان به وی اعتقاد و ارادت خاصی داشته اند.
مدیر بنیاد فرهنگ مهدوی موعود(عج) کردستان با اشاره به اینکه پیامبر اکرم(ص) در مورد مهدویت روایات بیشماری دارد، افزود: در آستانه آغاز امامت امام مهدی هستیم لذا اگر ما انتظار داریم که یک سرنوشت، امت، جامعه و دین واحد در دنیا حاکم و یک وحدت معقولی در دنیا حکمفرما شود، تحت تأثیر اندیشه مهدویت محقق میشود.
ماموستا فایق رستمی عنوان کرد: آنچه که مهم است اصل مسئله یعنی انتظار ظهور حضرت مهدی (ع) که همه امت اسلامی چه سنی چه شیعه انتظار تولد یا ظهور این ناجی عالم را میکشند، است و این انتظار بزرگترین نقطه اشتراک یعنی همان مایه اتحاد است و برای همه مجاهدین واقعی جهان اسلام هم نقطه قوت است.
ماموستا جلال مرادی با بیان اینکه به جهت کثرت روایات و تواتر آن در ظهور حضرت مهدی (ع)، جای شکی باقی نیست و مذاهب اهل سنت بر این مسئله باور دارند؛ اذعان کرد: از دیدگاه اهل سنت حتی اگر یک روز از دنیا باقی بماند حضرت مهدی موعود (ع) متولد می شود و علیه ظلم و استبداد قیام می کند و زمین را از عدل و داد پر می کند.
نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری گفت: مقاومت ملت اسلامی در برابر استکبار و عدم خضوع در مقابل هر چه که آنان قصد دارند بر ما تحمیل کنند، از مصادیق صبر است.
امام جمعه اهلسنت ارومیه گفت: پیامبر اسلام(ص) فرمود که قیامت رخ نمیدهد مگر اینکه کسی از اهلبیت(ع) آمده و دنیا را پر از عدل و داد میکند که این خود میتواند محوری برای وحدت جامعه اسلامی باشد.
از بیان احادیث به صورت مختصر در مییابیم که در مورد حتمی بودن امام مهدی (عج) و مهدویت در منابع حدیث اهل سنت مباحث مفصلی شده است به طوریکه اکثر علمای اهل سنت (از مذاهب اربعه) به نحوی به مسئله مهدویت پرداخته اند.
استاد حوزه علمیه قم، بیان کرد: زمانی که حضرت مهدی(عج) از نظر غایب است؛ جوامع اسلامی باید تلاش مضاعف داشته باشند و محیطی را فراهم سازند که به آرمان ها و فلسفه ظهور حضرت مهدی(عج) نزدیک باشد.
همزمان با دومین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی، هفتمین اجلاس نماز، مسجد و مهدویت با حضور جمعی از مسوولان، هنرمندان، موذنان، خادمان مساجد و دیگر فعالان فرهنگی به میزبانی شهر شلمزار چهارمحال و بختیاری برگزار شد.